שערים חשמליים

שער-קונזולי-חשמלי

תוכן עינינים

מאמרים נוספים

שיתוף

מידע נוסף

צוות השירות של ח.ממרוד מזמין אתכם לפנות ולקבל מידע נרחב לשירותכם

שערים חשמליים לחנייה ממזמן אינם נחלתם הבלעדית של מוסדות ציבוריים גדולים דוגמת מפעלים גדולים או משרדי ממשלה. כיום ניתן למצוא שערים חשמליים בבתים פרטיים ובנייני מגורים רבים ברחבי ישראל, וישראלים רבים נהנים מהנוחות והביטחון ששער מסוג זה מעניק.

למי מאתנו זה לא קרה: אתם חוזרים עייפים מיום עבודה ארוך, רכבכם עמוס בשקיות סופר רבות מלאות במצרכים שזה עתה רכשתם, וכל מה שאתם רוצים זה להגיע כבר הביתה ולנוח, אך בדיוק הרגע הזה מישהו תפס את מקום החנייה הפרטי שלכם בבניין המגורים או בבית הפרטי בו אתם מתגוררים. הסיטואציה המרתיחה הזו לא זרה לרוב הישראלים, אך העצבים והטרחה הכרוכים בכך יכולים להימנע בקלות. התקנת שער חשמלי לחנייה הייתה שומרת את החנייה לשימוש שלכם ושלכם בלבד.

התקנת שער חשמלי לחנייה לא רק שומרת על מקום החנייה הפרטי שלכם, אלא גם משפרת את איכות החיים שלכם ואולי הכי חשוב- משפרת את הביטחון הפרטי שלכם ושל בני ביתכם.

נוחות ואיכות חיים

התקנת שער חשמלי משפרת את איכות החיים שלכם. ראשית, שער חשמלי מאפשר לרוב גישה רק לנהגים אשר בידיהם נמצא שלט המאפשר לפתוח את השער. כך, נמנעת הגישה ל"אורחים בלתתי רצויים" שמגיעים עם רכבם ועלולים לתפוס את החנייה הפרטית שלכם או לחסום את הגישה אליה. העובדה כי מדובר בשער חשמלי מאפשרת לכם גם לשמור על מקום החנייה וגם להיכנס אליו במהירות וללא בעיה ומבלי לצאת מהרכב. אמנם לא מדובר בפעילות גופנית קשה במיוחד, אך עדיין היציאה מהרכב אינה נעימה בימי גשם למשל, ואין ספק כי פתיחת השער על ידי שלט תורמת תרומה לא קטנה לשיפור איכות החיים.

הגברת הביטחון

שער חשמלי תורם לתחושת הביטחון של דיירי הבית או הבניין. המצב הביטחוני הרגיש בארץ יחד עם העלייה במקרי הפריצות והאלימות, הביאו לערעור תחושת הביטחון אצל לא מעט מאזרחי ישראל. שערים חשמליים מונעים את הגישה של רכבים ואנשים לא רצויים אל תוך החנייה הפרטית שלכם. הוא מאפשר גישה רק למספר אנשים מצומצם (אלו המחזיקים בשלט אשר פותח את השער), ולמעשה הוא מפריד בין הסביבה הציבורית לזו הפרטית, ומהווה מכשול נוסף ואמצעי הרתעה מפני פורצים. כך, שער חשמלי איכותי יכול לסייע בהפחתת הפחד ובשיפור תחושת הביטחון.

למי זה מתאים?

בעבר שערים חשמליים היו נחלתם של עשירי ישראל בלבד, אך כיום התמונה שונה ורוב הישראלים יכולים להתקין שער חשמלי בכניסה לחנייה הפרטית או המשותפת במחיר שפוי וזמין.

כיום ישנו מגוון רחב מאוד של סוגי שערים חשמליים לחנייה, כאשר העיקריים הם שער דו-כנפי (שער חשמלי עם שתי כנפיים הנפתחות כמו דלת), שער גרירה, ושער גלילה. השערים החשמליים מופעלים על ידי מנוע, כאשר לרוב מדובר במנוע אלקטרו-מכני קטן ופשוט, אך לעיתים גם במנוע חשמלי או הידראולי.

דילוג לתוכן